Jdi na obsah Jdi na menu
 


29. 11. 2008

Naše druhá výstava - MVP - Praha (neděle 16. listopadu 2008)

Neděle už byla celkově klidnější..

Panička se opět probudila kolem 4 hodiny.. Tentokrát jsme museli vstávat ještě dřív než v sobotu, protože jsme v Praze museli být do půl deváté nejpozději, ale my tam chtěli být kolem osmé hodiny. Takže jsme vstávali v 6 hodin, zase se musel tahat z poslete páníček.. Karin se v neděli nechávala doma, je to přece jen už stařenka a nějaké ležení v hale ji nemusí prospívat.. Raději jsme ji ustali v křesle v garáži, kde je zvyklá spát..

Takže jsme naložili Bonnie, boudička a ostatní zůstalo v autě přes noc, a jelo se na výstavu.. Ani tentokrát jsme nebloudili, cestu jsme si už pamatovali.. 

Zaparkovali jsme auto, zase všechno vytahali z auta, včetně Bonnie, a šli ke vstupní hale. Zase si panička připravila očkovací průkaz a vstupní list a prošla bez problémů, jen páníček musel pro vstupenku..

Obrazek

Opět jsme na něj počkali a vydali se do haly 4 hledat kruh 31. Kruh jsme našli, opět postavili boudičku a koukali po dalších německých pinčích.. Ale moc jich zatím nebylo, spíš trpasličí a knírači, kteří měli kruh hned vedle nás..

Obrazek

Obrazek

Pak se u nás objevili kamarádi, kteří se přijeli podívat na výstavu a taky na nás.. Trochu jsme se pokecali, ale neustále hlídali, kdo je v kruhu a kdy přijde řada na nás..

Obrazek

Obrazek

Nakonec jsme se dočkali a vešli jsme do kruhu se dvěma "černými" holčičkami před námi.. Bonnie spolupracovala dobře, předváděla a já nemohla být nic jiného než spokojená.. Akorát panička nepochopila, co jí pan rozhodčí ukazuje.. Když jsme předváděli klus, druhá černá holčička nás brzdila a pan rozhodčí naznačil, že máme s Bonnie přes roh "předběhnout", ale panička nepochopila a na tom rohu zastavila  a čekala, co pan rozhodčí chce.. :-D On paničce pak řekl, že myslel, že předběhne, ale že už to je jedno, že je rozhodnutý..

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Když nám pan rozhodčí vysvětloval, proč ta která holčička dostala jeho hodnocení, sešli jsme všechny tři okolo něj.. Bonnie získala VN2, pak rozhodčí říkal, že má malý hrudník.. No co, bylo to půlroční štěně, tak to bereme s rezervou.. Naše chovatelka nám říkala, že Duke, máma Bonnie, byla taky jako "nudle" než měla štěňata a že se to časem srovná..

Obrazek

Pak jsme ještě sledovali, jak dopadnou další pinčové, páč jsme byli mezi prvními, kdo šel do kruhu.. Měli jsme nakonec velkou radost, i naše chovatelka.. Bonninky, o rok starší, bráška Felix získal CACIBa.. A následně i BOBa.. To bylo radosti.. :-D

Nakonec jsme přemluvili Duke s paničkou a Felixe s paničkou a šli jsme udělat několik společných foteček..

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pak jsme se vydali opět na obídek, kde se mi Bonnie nacpala na klín a upíjela mi džusík.. :-D

Obrazek

Zůstali jsme na záverečné soutěže a koukali, jak dopadne BIS.. Bonnie byla nejdřív ve své boudičce, kde dostala zaslouženou prasečí nožičku a pak se přesunula ke mně na klín.. 

Obrazek

 

Obrazek

Obrazek

Mezitím jsme si odskočili ještě k dalšímu profi fotografovi, kterej nám Bonnie vyfotil.. Byli jsme posledními zákazníky, protože jim došla barvička v tiskárně, tak už nemohli nefotit, teda fotit mohli, ale tisknout fotečky už ne. Je pravda, že už i my jsme měli namále, že už nechtěli vzít ani nás, ale my je přesvědčili a jsme rádi, protože fotečky jsou víc než úžasné..

Foto Pes Jíra

Obrazek

Obrazek

Cestou domu Bonnie spala jako miminko.. Doma se jen přesunula do pelíšku a spinkala jako ten nejhodnější pejsek pod sluncem.. :-D

Ale my víme, jak to je.. :-D :-D :-D 

POSUDEK:

6. měsícní fena, jemnějšího typu, správného rámce, typická hlava, ucho pěkně nasazeno i neseno, dosud jemnější hrudník, nevýrazné předhrudí, postoj i pohyb odpovídá stáří, skus nůžkový

Rozhodčí: M. Václavík

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář