Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. 5. 2010

Naše pátá výstava - Speciální - Praha (sobota 1. května 2010)

Přiznám se, že jsem se na tuhle výstavu moc těšila, ale pani rozhodčí mi ji dokonale zkazila a přiznám se, že (i když nám ten zub chybí a Bonnie nebyla ve 100% kondici), známka VD mě hodně nepříjemně překvapila a zklamala..

 
A ted já, Bonnie:
To ráno, kdy mě panička zase vzbudila tak brzo, se mi vůbec vstávat nechtělo. Ale nakonec jsem se nechala ukecat a šla se vyčůrat. Pak jsem byla zase puštěna domu a to už byla vzhůru i malinká panička, která měla jet tentokrát s námi, protože se jelo autem.. Panička „velká“ tu malinkou oblékla, nanosilo se všechno do auta a pomalu jsme vyrazili. Tentokrát bylo tašek více, přestože Karin zůstala doma, ale zase jela s námi „malinká“ panička a s ní i kočárek a vše ostatní, co takoví maličcí lidičky potřebujou. Cestou jsme byli nuceni udělat zastávku, protože Zuzance se udělalo zle a tak musela být převléknuta. Sedačka tu ustála bez ušpinění, takže jsme mohli pokračovat v cestě. Sotva jsme dorazili, dostala maličká panička svůj Sunárek od páníčka. Mezitím jsem já s paničkou museli najít kruh, vyzvednout si desky a zase pospíchat zpátky na parkoviště, kde na nás čekal páníček se Zuzankou. Ta byla nakrmena a spokojená, už seděla v kočárku a mohlo se vyrazit zpátky ke kruhu. Tam jsme se usadili a začali „přijímat“ návštěvy, teda spíš malinká panička, na kterou byli naši kamarádi zvědaví :-D Sledovali jsme i kruh, kde se mezitím začalo vystavovat a paničku „přepadla“ panička od Coopera, protože si před tím hodně psali přes mejlíky.. Pak se u nás ukázalo spousta známých lidiček, Zuzanka dostala i nějaké dárečky a pak už jsme se chystali do kruhu. Panička opět nervozní, ani mě se tam moc nechtělo, prostě ten den mi nesedl a já se předvádět nechtěla. Ale nakonec jsme to nějak ustály, odběhaly, dostaly posudek a pak už jsme odešly z kruhu a začali balit. Všechno jsme naskládali do auta a šli si ještě v klidu projít celou výstavu, nakoupit něco málo pro mě a Karinku. Pak se jelo domu, kde jsem zbytek dne prospala v pelechu..

Výsledek VELMI DOBRÁ 2

Posudek od Z. Jandové:

Fena čtvercového rámce, uši dobře nasazené nestejnoměrně nesené, skus nůžkový, v chrupu chybí P1 vpravo dole, slabé přehrudí, mírně přestavěná záď, zaúhlení zadní málo výrazné, úzké chody vzadu, kvalitní srst, dobrá barva

 

Fotečky se moc nepovedly, ale aspon jednu než se šlo do kruhu..

Obrazek

Tak nakonec i jedna z kruhu - díky Maruško

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář