Jdi na obsah Jdi na menu
 


28. 4. 2009

Naše třetí výstava - Speciální - Praha (sobota 2. května 2009)

Tak už je to za námi..

Když jsme přihlašovali Bonnie na SV, vědělo se už, že čekáme miminko, ale jelikož bříško bylo malé, zatím jsme mysleli, že Bonnie odvodí panička, ale potom se to během pár týdnů "vyvrbilo" a bříško lezlo víc a víc, tak jsme začali shánět "človíčka", který by Bonnie vzal do kruhu.. Obě Zuzky zklamali :-D - jedna se bála, druhá se chystala na maturitu (ačkoli na svatbě to slíbila). Takže jsme se obrátili na mladou handlerku Petru Kolegarovou, která se věnuje Junior Handlingu a byla ochotná Bonnie vystavit. Pro ní zkušenost s dalším plemenem, pro nás východisko.. Ani páníček totiž nechtěl jít s Bonnie do kruhu.

Takže nakonec jsme jeli s tím, že všechno je zařízené.. Na výstavišti jsem čekala, kdy se Péťa ukáže a jak na ní bude reagovat naše rozmazlená potvůrka.. :-D Nakonec se Petra ukázala (paníčkové si oddychli) a vyzkoušela si Bonnie. Holkám to celkem šlo, tak jsme byli klidnější, že se to v kruhu nakonec přece jen zvládne..

Ukázala se u nás i Zuzka (ta, která se bála do kruhu) a aspoň tedy fotila.. Pak se ukázal i Michal s Hildou a Berrýskem.. Pak jsme potkali i p. Dvořákovou (poradkyni chovu), krátce jsme pokecali.. Pak už jsem se snažila držet Petru u kruhu, protože se začalo vystavovat..

Pak už byli na řadě hnědé fenky třída mladých, kde se Bonnie utkala se segrou Sunny. Petra si vedla dobře, Bonnie "utáhla" na dobrůtkách, páč panička se schovávala, aby ji Bonnie neviděla a nezačala náhodou jančit, ale páníček fotil, tak se Bonnie otáčela po něm. Pak se kontrolovali zuby, Bonnie jeden chybí ( to už jsme věděli), tak ji byli všechny zuby spočítány. Když byli obě holky v "postojích", Bonnie byla neklidná a pořád se rozhlížela. Tak se panička Bonnie ukázala a ona hned zvedla uši a stála. Nakonec to ale nestačilo, získali jsme "jen" Výborná 2, ale i tak překvapení.. Díky zubu jsme čekali VD, v horším případě D, takže jsme všichni rádi..

Tímto děkuji Petře Kolegarové, za předvedení Bonninky. Odkaz na její stránky ZDE

Pak jsme šli ještě nechat proběhnout psiska - viz fotečky

KLIKNOUT NA ODKAZY, ZOBRAZÍ SE CELÉ ALBUM

 

POSUDEK:
Roční fena, odpovídajícího rámce, elegantní, pěkná samičí hlava, výborně nasazené i nesené ucho, elegantní krční linie, ne úplně korektní horní linie (lehce přestavěná), paralelní pohyb obou párů končetin, výborné nasazení i nesení ocasu.
 
Rozhodčí: Ing. Ivana Roubalová
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

SV Praha 05/ 2009

Jana+King Black, 5. 5. 2009 22:20

Ještě jednou: Gratulace!
Jste holky šikovný.
Jana